Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i matematik och NO till resursenheten Vide Palmblad

Diarienr:
UBN-2021-06295
Arbetsplats:
Vide Palmblad
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Vide Palmblad behöver just nu förstärka vårt team med ytterligare en kompetent lärare i matematik och NO. Har du svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 och drivs av att hjälpa och stötta andra? Då kan det vara dig vi söker!

Videskolan Palmblad är en resursenhet med 27 platser för elever i grundskolan med funktionsvariation inom autismspektrat. Verksamheten genomsyras av ett lågaffektivt förhållningssätt. Vi arbetar med social färdighetsträning där verktyg som Kat-kit och seriesamtal och sociala berättelser ingår. Vi utvecklar kontinuerligt vårt arbetssätt och lägger stor vikt vid tydliggörande och lösningsinriktad pedagogik. Eleven sätts alltid i fokus och utifrån detta bygger vi vidare på det som fungerar och gör de anpassningar som behövs för att eleven ska lyckas.

Här kan du läsa mer om Vide Palmblad

Ditt uppdrag

Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen. Tillsammans med elever och övrig personal ska du vara med och bidra till att utveckla skolans lärmiljö. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Mentorsuppdrag ingår i tjänsten. Du ska aktivt delta i skolans utvecklingsarbete samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och NO-ämnen i årskurs 7-9. Vi ser gärna att du har kompletterande pedagogisk utbildning. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att arbeta som lärare på högstadiet och elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar), gärna autism. Har du erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt ses det som meriterande.

För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Du behöver även ha IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete och kunskaper i olika digitala verktyg såsom Office 365, Unikum och Skola24. Det är även meriterande om du har kunskaper i konflikthantering. 

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Du har en god ledarskapsförmåga. Vidare är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. 

Sist men inte minst är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom är du  kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Ros-Marie Lundberg, till förordnad enhetschef, 018-727 62 59.

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Omgående Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet