Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterska till Västergården

Diarienr:
ALN-2021-00582
Arbetsplats:
Västergården
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Vill du vara med och bidra till sjukvården i Uppsala? Västergården söker just nu dig som har undersköterskeutbildning i äldreboende och som vill vara med och värna patientens bästa med fokus på trygghet och tillgänglighet. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan! 

Västergården har 40 omvårdnadsplatser och 10 demensplatser. Du kommer att jobba på demensavdelning. I vårt team ingår en verksamhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och teamombud och undersköterskor samt administratör.

Läs mer om vår verksamhet här: Västergården

Ditt uppdrag

Som undersköterska arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Du kommer att utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal och ge en god omvårdnad med stor hänsyn till brukarnas individuella behov. Dessutom kommer du att utveckla verksamheten och dig själv i ett nära samarbete med dina kollegor, dokumentera enligt socialtjänstlagen, kommunicera med brukare, anhöriga, andra professioner i verksamheten samt andra aktörer.

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du ha undersköterskeutbildning. Du har även erfarenhet av arbete med äldre inom boende eller liknande verksamheter. Därutöver har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och god dokumentations- och datorvana. Det är meriterande om du har kunskaper i dokumentationssystem.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du en person som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Sist men inte minst är du kommunikativ  och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Fatemeh Zamani Rivash, verksamhetschef, 018-727 86 77

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, 018-67 70 42

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, flera tjänster, till och med 2022-03-31 Omfattning: 0-50% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet