Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare åk 4 till Stavby skola

Diarienr:
UBN-2021-06190
Arbetsplats:
Stavby skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Stavby skola går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en lärare åk 4 som är empatisk och snabbt kan sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation. Har du tidigare erfarenhet av arbete på grundskola och undervisning samt vill arbeta med mentorskap, lektionsplanering och undervisning? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Stavby skola är en liten skola cirka 3 mil från Uppsala med 130 elever i årskurserna F-9 med tillhörande fritidshem. Skolan ligger naturskönt med närhet till natur och med goda bussförbindelser. Du kommer ingå i en flexibel och professionell lärargrupp som har eleven i fokus.

Läs mer om vår skola här: Stavby skola

Ditt uppdrag

Att arbeta som lärare åk 4 på Stavby skola innebär i första hand att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Dessutom kommer du att samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö, bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, utveckla samt förfina skolans arbete med att göra undervisningen tillgänglig för alla elever. Din närmaste chef kommer att vara rektor, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har svensk lärarlegitimation och svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Det är meriterande om du har utbildning gällande läs- och skrivsvårigheter. Du har erfarenhet av arbete på grundskola och undervisning. Vidare är det en fördel om du även har erfarenhet av utomhuspedagogik, arbete med språkutvecklande arbetssätt samt arbete med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda datorkunskaper. Det är även positivt om du har kunskaper inom goda lärmiljöer och van att använda digitala hjälpmedel i undervisningen.

Du är empatisk och kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete, tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Sist men inte minst söker vi dig som är flexibel och du ser möjligheter i förändringar samt är lugn och samlad i pressade situationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Grip Viklund, rektor, 018-727 01 10
Henrik Breimark, lärare, 0174-270 101

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Ida Holm, 0174-201 010
LR,Monica Specht, 0174-270 101

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-06-17 Omfattning: 50% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet