Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

SO-Lärare 7-9 i geografi och religion till Tunabergsskolan

Diarienr:
UBN-2021-06168
Arbetsplats:
Tunabergsskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som SO-Lärare 7-9 i geografi och religion på Tunabergsskolan. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

Tunabergsskolan har 570 elever i årskurs 6-9 och har funnits i Uppsala i över 50 år. Skolan har mycket goda resultat och arbetar målmedvetet för att utveckla vår verksamhet. Vi söker nu en SO-lärare.

Läs mer om vår skola här: Tunabergsskolan

Ditt uppdrag

Att arbeta som SO-Lärare 7-9 i geografi och religion på Tunabergsskolan innebär i första hand att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Dessutom kommer du att samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Din närmaste chef kommer att vara enhetsrektorn, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7-9. Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i ytterligare ämnen. Du ska ha erfarenhet av arbete på grundskola, undervisning samt arbete som lärare för årskurs 7-9. Vidare är det en fördel om du även har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt. Du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, kunskaper i olika digitala verktyg såsom Office 365, Unikum och Skola24 samt kunskaper i olika digitala läromedel. Det är även positivt om du har kunskaper inom goda lärmiljöer och kunskaper i konflikthantering.

Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Sist men inte minst är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lisa Landerhjelm, rektor 018-727 66 01

Fackliga företrädare:
LR, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-06-17 Omfattning: 100% Tillträde: 2022-01-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet