Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare F-3 till Lindbackens skola

Diarienr:
UBN-2021-06101
Arbetsplats:
Lindbackens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Lindbackens skola i Uppsala kommun söker nu dig som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor till tjänsten som lärare F–3. Är du en person som ser möjligheter i förändringar? Då tycker vi att du ska ta chansen att bli vår nästa kollega!

Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Lindbackens skola flyttade in i nybyggda lokaler i augusti 2018 i området Lindbacken strax utanför Uppsala. Vi har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning. Vi har 510 elever på skolan. Vi har en flexibel organisation för att kunna tillmötesgå ändrade förutsättningar och vi arbetar i team för att hitta samordningsvinster samt planerar samarbetstider för att främja kollegialt lärande och öka elevernas förutsättningar att lyckas. Vår vision är att alla elever ska lyckas.

Här kan du läsa mer om Lindbackens skola

Ditt uppdrag

Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal. Du ska uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-3. Arbetet kräver att du har erfarenhet av undervisning, gärna som lärare i årskurs F-3. Har du erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt ses det som meriterande.

För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, kunskaper inom goda lärmiljöer och bred ämneskompetens. Det är även meriterande om du har kunskaper inom specialpedagogik.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar.  Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Sist men inte minst söker vi dig som är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt samtidigt som du har en god ledarskapsförmåga. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Carina Lucas, rektor, 018-727 47 39
Sakarias Åkerman, biträdande rektor, 018-727 72 07.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Anja Åhman, 018-727 78 12. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-06-17 Omfattning: 100% Tillträde: 2022-01-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet