Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Gymnasielärare i svenska och engelska till Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Diarienr:
UBN-2021-05994
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du gymnasielärare och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Uppsala yrkesgymnasium Jälla behöver nu tillsätta en lärare gymnasiet i svenska och engelska. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad – på riktigt. Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, vvs- och fastighetsprogrammet, naturbrukprogrammet, el- och energiprogrammet samt fordon- och transportprogrammet. Dessutom finns introduktionsprogram, särskola och vuxenutbildning på skolan som är belägen cirka 6 km från Uppsalas centrum med goda busskommunikationer. Skolan har idag cirka 700 elever.

Här kan du läsa mer om Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att aktivt delta i skolans utvecklingsarbete, bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska och engelska i gymnasieskolan. Vi ser gärna att du har kompletterande pedagogisk utbildning. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att arbeta som undervisande gymnasielärare. Har du erfarenhet av undervisning i svenska och engelska ses det som meriterande.

För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om gymnasieskolans styrdokument och läroplan. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda datorkunskaper med kunskaper i Office-paketet. Det är en fördel om du har goda systemkunskaper.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

Sist men inte minst söker vi dig som har en god ledarskapsförmåga. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Helene Hålldin, programrektor, 018-727 92 38.

Facklig företrädare: Lärarnas Riksförbund, Lucinda Andersson 018-727 97 94.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-06-17 Omfattning: 100% Tillträde: 2022-02-07 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet