Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterskor till Björklingegården

Diarienr:
ALN-2021-00499
Arbetsplats:
Björklingegården
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete med äldre inom boende eller liknande verksamheter? Vill du vara med och ge boende på Björklingegården en god omvårdnad? Vi ser fram emot din ansökan!

Björklingegården ligger cirka 2 mil norr om Uppsala och med goda bussförbindelser. Vi har nära till naturen och har ute aktiviteter så gott som varje dag. Vi arbetar utifrån schema och individuella önskemål.
Vi behöver tillsätta 7 tjänster, varav en är tjänstgöring under natten. 

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal och ge en god omvårdnad med stor hänsyn till brukarnas individuella behov. Det ingår även att dokumentera enligt socialtjänstlagen. Du förväntas kommunicera med brukare, anhöriga, andra professioner i verksamheten samt andra aktörer.

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Har du undersköterskeutbildning med specialistkompetens, specialistundersköterskeutbildning inom demens eller psykiatri samt utbildning i BPSD (beteendemässiga och psykiska symtom) ses det som meriterande.

Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete med äldre inom boende eller liknande verksamheter, av att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av HSL-personal samt av arbete med BPSD-register. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom och av traditionellt omvårdnadsarbete. 

För att lyckas i arbetet behöver du ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, god dokumentations- och datorvana samt vara van att använda digitala hjälpmedel. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du en person som har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Sist men inte minst söker vi dig som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Dessutom är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Pia Johansson, verksamhetschef, 018-727 78 56.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 75-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet