Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare fritidshem till Vattholmaskolan

Diarienr:
UBN-2021-05537
Arbetsplats:
Vattholmaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du lärare i fritidshem och vill ha ett mångsidigt arbete? Vill du vara med och forma framtidens medborgare? Välkommen till Vattholmaskolan! 

Vattholmaskolan är en F-6 skola och med drygt 200 elever och en personalstyrka på 20 personer. Våra omgivningar och närheten till naturen inbjuder lärande utomhus. Skolan genomsyras av tolerans och trygghet med eleven i centrum. Skolan har ett hälsoinriktat arbetssätt. Den ligger centralt i Vattholma och du tar dig enkelt hit med buss, Upptåget eller egen bil.

Här kan du läsa mer om Vattholmaskolan

Ditt uppdrag

Du kommer att ansvara för vår fritidsverksamhet tillsammans med vår nuvarande ansvariga lärare och samverka med lärarna i F-3. Det ingår även att fungera som pedagogisk resurs under skoldagen där du kommer att bedriva viss undervisning, kommunicera med övrig fritidspersonal, övriga medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du förväntas vara med och planera för elevernas lärande och sociala utveckling.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet. Har du kompletterande pedagogisk utbildning och deltagit i Skolverkets webbkurs om utomhusdidaktik ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete och undervisning på fritidshem, grundskola samt av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utomhuspedagogik och skolutveckling inom fritidshemmet.

För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om fritidshemmets styrdokument samt kunskaper inom tillgängliga lärmiljöer. Utöver detta behöver du ha goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket samt goda IT-kunskaper. Det är även meriterande om du har kunskaper i konflikthantering och är van att använda digitala verktyg.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Katarina Östlund, rektor, 018-727 78 09
Anna Hedberg, biträdande rektor, 018-727 78 08.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Omgående Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet