Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

IT-tekniker / AV-området till IT-Backoffce

Diarienr:
KSN-2021-02321
Arbetsplats:
IT-Backoffice
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du teknisk erfarenhet inom AV-området och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som IT- Tekniker. Vi på IT-Backoffice erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter att utvecklas inom området. Välkommen med din ansökan! 

IT-Backoffice är placerad under IT-Infrastrukturenheten på Uppsala kommuns IT-stab och vi har ansvar för Telefoni, Audio Video, Print och kopiering, inköp och fakturering för hela IT-Infrastrukturenheten. IT-Infrastrukturenheten rymmer förutom IT-Backoffice även IT-Support, IT-Digitala enheter, IT-Drift och IT-Arbetsplats och Utveckling. IT-Infrastrukturenheten möter alla kommunens verksamheter i deras dagliga uppdrag och vi stöttar alla verksamheter i hela Uppsala kommun.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala kommun

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att lösa olika typer av tekniska ärenden.

I rollen som AV Tekniker ingår att:

  • hantera samtliga inkomna ärenden i Ärnst (Oracle Service Cloud) inom AV området
  • vara behjälplig/ delaktig vid event/ livesändning ur ett tekniskt perspektiv
  • ur ett tekniskt perspektiv hantera vår mjukvaror kopplat mot AV-området (GVE, Smartsign mfl)
  • ur ett funktionsperspektiv hantera vår mjukvaror internt och mot verksamheterna
  • Inventera på plats i verksamheterna i samband med verksamhetsförändringar kopplade mot ändrade behov i verksamhet och tillsammans med upphandlad leverantören assistera verksamheten i valet av hårdvara
  • skapa beställningar utifrån den inventering som genomförts hos verksamheten
  • säkerställa att verksamheterna får den utrustning som överenskommits mellan verksamhet och oss kopplat mot leverantören
  • Dokumentera inom hela AV området bland annat genom att hålla rutiner, guider uppdaterade.

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du ha gymnasieutbildning med relevant inriktning och ha teknisk erfarenhet inom AV-branschen, förståelse för nätverk samt förståelse för Microsoft produkter. Därutöver kräver arbetet goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda kunskaper i engelska samt B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha hanterat beställningar/ leveranser mot företag/ organisationer inom AV området, av att jobba med Smartsign och GVE mjukvaror inom större organisationer/ företag, av att arbete inom regelverket för LOU samt har förståelse för budget/ prognos processen.

Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonny Wänman, gruppchef, 018-727 10 60

Facklig företrädare:
Vision, Liselott Ehn, 018-727 49 49 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2023-03-31 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet