Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Arbetsledare jourtid till Arbetsledare jourtid

Diarienr:
ALN-2021-00439
Arbetsplats:
Arbetsledare jourtid
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Arbetsledare jourtid går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en arbetsledare jourtid som har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Har du erfarenhet av verksamhet med tjänstgöring dygnet runt och god datavana och vill arbeta med bemanning, beordra och krishantering? Då kan det här vara jobbet för dig!

Som arbetsledare jourtid bistår du anslutna verksamhetschefer och personal under jourtid med stöd och åtgärder som inte kan vänta tills ordinarie verksamhetschef är på plats. Under kvällar och nätter och helger säkerställer du att verksamheten med människor i behov av vård och omsorg fortsätter att fungera. Du kontaktas av enheter när extra ordinära situationer ute på verksamheten som kräver arbetsledning. Som arbetsledare jourtid har du mandat inom vissa givna ramar och interagerar med flera hundra enheter i Uppsala kommun samt i vissa av våra kranskommuner.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala kommun

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att ge stöd åt personal vid oväntade händelser. Samordna befintliga resurser samt inbeordra personal vid akut frånvaro. Utifrån rådande situation vara initierande och sammanlänkande kontakt med berörd personal och räddningstjänst och vårdinrättningar med flera. Dokumentera ärenden som inkommer fortlöpande för att sedan rapportera skriftligen till ordinarie chef vid arbetspassets slut. Du kommer att rapportera till anslutna enheters verksamhetschef och verksamhetschef för arbetsledare jourtid.

Din bakgrund

Vi söker dig som har avslutad 3-årig gymnasieutbildning. Du har även flerårig arbetslivserfarenhet, erfarenhet av verksamhet med tjänstgöring dygnet runt samt god datavana. Arbetet kräver dessutom att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har chefserfarenhet eller har ledarskapsutbildning eller pågående högskoleutbildning.

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du en person som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Irene Sundman, verksamhetschef, 018-727 12 16
Pernilla Oldberg, samordnare, 018-727 65 38 

Fackliga företrädare:
Vision, 018-727 24 33
Akademikerförbundet SSR, 018-727 24 24
Ledarna, 018-727 86 47

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, två tjänster Omfattning: timmar Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet