Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Utvecklingshandledare med erfarenhet av pedagogiskt arbete med brukare

Diarienr:
OSN-2021-00395
Arbetsplats:
Arbete och bostad
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete med brukare, arbete med tydliggörande pedagogik, bildstöd och AKK och vill arbeta med pedagogisk utveckling, handledning och tydliggörande pedagogik? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en del av Uppsala kommun och arbetar på uppdrag av omsorgsnämnden. Målet med förvaltningens arbete är att personer med funktionsvariationer får det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Vår utvecklingshandledare är tjänstledig och under frånvaron söker vi en ersättare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt uppdrag

Arbete och bostad, Stab, går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en utvecklingshandledare som har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. I den här rollen kommer du först och främst att utveckla arbetssätt och rutiner gentemot verksamheten i deras pedagogiska och brukarnära arbete. Du kommer att rapportera till verksamhetschef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildningsbakgrund inom pedagogiskt arbete, tydliggörande pedagogik, AKK och bildstöd. Du har även erfarenhet av pedagogiskt arbete med brukare, arbete med tydliggörande pedagogik, bildstöd och AKK. Arbetet kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av omsorgsarbete och handledande funktion eller har högskole- eller universitetsutbildning som arbetsterapeut och logoped eller handledarutbildning. Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i programmet In Print 3 för framtagande av widgitbilder, scheman, kommunikationskartor etc är det ett plus. 

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du en person som har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna Ahlstrand, områdeschef, 018-7277800, eller Carin Hallenberg, verksamhetschef, 018-7277158.

Fackliga företrädare:
Kommunal Mitt Sektion Uppsala, 010-442 88 16 alt. 018–7272440
Vision, Lena Wiksten Andersson, 018-727 24 30
Akademikerförbundet SACO/SSR,  Maria Persson, 018-727 24 24
Ledarna, Alexandra Södervall, 018-727 77 22
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges Arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 018-677047 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning via växeln: 018-727 00 00

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad Omfattning: 100% Tillträde: omgående enligt överenskommelse till 2021-12-31 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet