Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Fastighetsförvaltare

Diarienr:
KSN-2021-02038
Arbetsplats:
Förvaltning och Intendentur
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du fastighetsförvaltarutbildning och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Förvaltning och Intendentur behöver nu tillsätta en fastighetsförvaltare som är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i samhället – på riktigt. Sök idag och bli en central del av vårt viktiga arbete!

På stab fastighet är vi cirka 100 medarbetare.

Vår ledstjärna är:
"Vi ska säkra den strategiska långsiktiga lokalförsörjningen för Uppsala kommun"

Våra mål "Vi ska på utsatt tid leverera ändamålsenliga, ekonomiskt optimerade och lokalytor med hänsyn till social och ekologisk hållbarhet".

Ditt uppdrag

Som Fastighetsförvaltare hos oss i första hand att förvalta vårt fastighetsbestånd i Ulleråker. Detta innebär både utveckling och avveckling av fastigheter. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med Utvecklingsprojektet i Ulleråker. Totalt kommer ni vara fyra personer som i huvudsak arbetar med dessa fastigheter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fastighetsförvaltarutbildning. Du har även erfarenhet av förvaltning av fastigheter. Arbetet kräver dessutom B-körkort och vana i Officepaketet samt Fastighetssystem.
Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling och avveckling av fastigheter eller har erfarenhet från kommunal verksamhet.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du en person som är en kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.
Sist men inte minst söker vi dig som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Robert Tillaeus, enhetschef, 018-727 42 09.

Facklig företrädare:
Saco Sampo Hinnemo, 018-727 40 58. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet