Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Studie- och yrkesvägledare

Diarienr:
UBN-2021-04497
Arbetsplats:
Rosendalsgymnasiet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du arbeta med studie- och yrkesvägledning på en skola där vi ser vägledning som hela skolans ansvar och där vi tillsammans har fokus på vägledningen som en viktig del under elevernas studietid och inför fortsatta studier och yrkesliv? Vill du arbeta ihop i ett elevhälsoteam med flera professioner och ytterligare en SYV-kollega? Då är Rosendal skolan något för dig.

Rosendalsgymnasiet är beläget nära Biomedicinskt centrum i en expansiv del av staden. Gymnasieskolan har idag ca 900 elever fördelade på tre program: naturvetenskapliga programmet och samhällsvetenskapsprogrammet och språkintroduktion.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

Du kommer ansvara för vägledningsprocessen både under studietiden på gymnasiet och inför eftergymnasiala studier både på individ- och grupp- och organisationsnivå och främst eleverna på samhällsvetenskapsprogrammet. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med lärare och arbetslagen, tillsammans med de andra studie- och yrkesvägledarna på Rosendalsgymnasiet och tillsammans med oss andra i vårt tvärprofessionella team inom med den samlade elevhälsan. Tillsammans med den samlade elevhälsan kommer du även vara involverad i vårt spännande arbete med hälsofrämjande skolutveckling.

Din bakgrund

Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledare examen. Tidigare erfarenhet av att ha arbetet som studie- och yrkesvägledare är meriterande.

Vi söker dig som bidrar i samarbete med andra och som ser samarbete som nödvändigt för att det ska bli bättre för eleverna. Du har en god kommunikativ förmåga och samtalet som grund i ditt yrkesutövande. Du är bra på att skapa och bygga relationer med andra. 

Som SYV är du en del av elevhälsan tillsammans med skolpsykolog, kurator, skolsköterska och speciallärare och du anser att hälsofrämjande skolutveckling är en del av ditt syv-uppdrag. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jeanette Fry Rektor Rosendalsgymnasiet 073-095 68 43.

Facklig företrädare: LR, Peter Byström, 018-727 16 93.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2021-12-21 (eller tills dess sjukskrivning upphör) Omfattning: 45% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet