Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i NO

Diarienr:
UBN-2021-04204
Arbetsplats:
Fredrika Bremerskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som lärare i NO på Fredrika Bremerskolan. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

Fredrika Bremerskolan är en F-5 skola som ligger i Nyby mellan Gamla Uppsala högar och Gränbystaden. Vi som arbetar här har en god gemenskap och ett starkt driv att utveckla vår skola så att alla våra elever når sin fulla potential. Vi arbetar aktivt med vårt värdegrundsarbete RATT, respekt, ansvar och trygghet och trivsel för att skapa en gott klimat på skolan. Vi har en hög personaltäthet . Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår skola.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning i NO enligt läroplanen.

I uppdraget ingår även att:

  • analysera och följa upp det egna arbetet
  • bedöma elevernas förvärvade kunskaper
  • arbeta med digitala hjälpmedel.

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du ha svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4–6 och erfarenhet av arbete på grundskola, av att arbeta som lärare 4–6 och av undervisning. Därutöver kräver arbetet god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Det är meriterande om du har kompletterande pedagogisk utbildning, erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt och lång yrkeserfarenhet. I övrigt ser vi gärna att du är en person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en person som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Samuel Öberg, rektor 018-727 58 80.

Facklig företrädare:
Anders Gällstedt, Lärarnas riksförbund. 018-726 11 16
Erik Hellerstedt, Lärarförbundet. 018-726 11 35.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2022-08-10 Omfattning: cirka 20% Tillträde: enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet