Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Samordnare av inköp och upphandling

Diarienr:
AMN-2021-00220
Arbetsplats:
Utbildnings- och jobbcenter
Förvaltning:
Arbetsmarknadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Arbetsmarknadsförvaltningen i Uppsala kommun söker nu dig som drivs av att få ta stort eget ansvar och att hjälpa och stötta andra till tjänsten som samordnare av inköp och upphandling. Är du en person som har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter? Då tycker vi att du ska ta chansen att bli vår nästa kollega!

Arbetsmarknadsförvaltningen arbetar med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning och introduktion av nyanlända och konsumentfrågor. Vi arbetar nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden. Vägledande för vårt arbete är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning.

Läs om verksamheten

Ditt uppdrag

Som samordnare erbjuder vi dig ett intressant och utvecklande arbete där du arbetar nära verksamheten och är första kontaktperson vid inköps- och upphandlingsfrågor. Genom ditt arbete bidrar du till att utveckla och effektivisera samordningen av förvaltningens upphandlingar och inköp. Du genomför behovsanalyser, förbereder och skriver förfrågningsunderlag och utvärderar avrop och ser till att inköp genomförs i enlighet med gällande lagstiftning. Du arbetar som förvaltningens kontaktperson gentemot upphandlingsavdelningen. Du arbetar självständigt och kan hantera flera uppdrag samtidigt, det är därför viktigt att du har en god förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du förväntas medverka i utredningsuppdrag och utvecklingsprojekt inom förvaltningens områden.

I uppdraget ingår även att:

  • bereda och föredrar ärenden nämnd
  • kontakt med leverantörer
  • genomföra kvalitetsuppföljningar
  • diarieföring
  • omvärldsbevakning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom inköp eller upphandling samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav liksom goda kunskaper i Microsoft Word och Excel. Det är meriterande om du har projektledarutbildning, erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation och god kunskap om lagen om offentlig upphandling. Vi tror att du som drivs av att få ta stort eget ansvar och att hjälpa och stötta andra kommer att trivas extra bra hos oss.

Du tänker övergripande och har ett brett perspektiv. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Vidare är du en person som tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.
Sist men inte minst söker vi dig som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
 Linda Helmer enhetschef 018-727 86 71 (tillgänglig vecka 27 & 28)
Henrik Jansson avdelningschef 018-727 60 26 (tillgänglig vecka 32 & 33) 

Facklig företrädare:
Vision  Weronica Öhrt 018-727 21 76. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet