Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i biologi i gymnasiet

Diarienr:
UBN-2021-03824
Arbetsplats:
Celsiusskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som lärare i gymnasiet på Celsiusskolan? Nu har du chansen! Vi söker dig som drivs av möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor och gillar att arbeta med undervisning, mentorskap och lektionsplanering. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Celsiusskolan är en kommunal gymnasieskola med ca 1050 elever. Vi tillhandahåller utbildningar på de nationella programmen för samhällsvetenskap och naturvetenskap och ekonomi och handel. Hos oss kan eleverna kombinera idrottsliga satsningar på elitnivå med studier. Skolans utvecklingsarbete sker i arbets- och ämneslag och vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som samverkar med arbetslagen. Som medarbetare hos oss utvecklas du i samarbete med skickliga kollegor med ett stort engagemang.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning i biologi enligt läroplanen, utöva mentorskap och aktivt delta i skolans utvecklingsarbete. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i gymnasieskolan samt god kännedom om gymnasieskolans styrdokument och läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda datorkunskaper.  Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i aktuella ämnen. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån individens och gruppens behov och förutsättningar. Vi tror att du som drivs av möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor kommer att trivas extra bra hos oss.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sofia Höglund, programrektor 018-727 28 02.

Facklig företrädare:
Lärarnas riksförbund Andrea Nerenberg 018-727 28 19
Lärarförbundet Isabelle Mattlar 018 727 28 19.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2021-11-30 eventuellt med möjlighet till förlängning Omfattning: 50% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet