Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förskollärare

Diarienr:
UBN-2021-03775
Arbetsplats:
Myrgångens Förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du intresserad av att arbeta på en förskola där du på ett inflytelserikt sätt får ta plats och där lekfullt lärande värdesätts? Vill du vara en del av ett arbetsteam där man dagligen arbetar för att skapa en rolig, trygg och lärorik miljö för barnen? Välkommen med din ansökan till tjänsten som förskollärare! 

Myrgången har 5 avdelningar som är indelade i två team. Här utvecklar vi verksamheten tillsammans utifrån läroplanen. Barnens inflytande och påverkan är viktig och vilket leder till att undervisningen är både strukturerad och spontan. Miljöerna ska kunna förändras för att vara det stöd som behövs för bästa lärande. Ramar för verksamheten finns i hela huset men varje arbetslag skapar med barnen och deras nyfikenhet projekt. Till hösten ska vi fortsätta utveckla vårt bibliotek och våra stora fina gårdar.

Läs om förskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande och bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Det ingår även att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande, planera och genomföra aktiviteter enligt läroplanen samt aktivt delta i skolans utvecklingsarbete.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har förskollärarlegitimation och alternativt inväntar legitimation. Det är dessutom meriterande om du har handledarutbildning och professionsfördjupande kurs för förskollärare om 7,5 hp. Du ska ha erfarenhet av arbete på förskola. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, arbete som förskollärare, utomhuspedagogik och språkutvecklande arbetssätt.
Du ska ha god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda datorkunskaper. Det är även positivt om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Du har en god ledarskapsförmåga. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare söker vi dig som har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.
Sist men inte minst söker vi dig som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anneli Springe rektor 018-727 80 80.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet