Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Fritidsledare och aktivitetsledare till Gränby allaktivitetshus

Diarienr:
KTN-2021-00444
Arbetsplats:
Gränby allaktivitetshus, Fritid Östra
Förvaltning:
Kulturförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Gränby allaktivitetshus går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en fritidsledare och aktivitetsledare. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, goda ledaregenskaper och vill arbeta med planera, leda , utvärdera och utveckla? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Kulturförvaltningen har i uppdrag att starta allaktivitetshus i Gränbyskolans lokaler. Genom att utveckla kultur, idrott och fritidsverksamhet ska verksamheten arbeta för att stärka demokratin och möjliggöra möten, kunskap, upplevelser och integration. Arbetet är områdesbaserat och bygger på stor samverkan med andra förvaltningar, civilsamhället och andra viktiga aktörer i området. Stor vikt läggs på delaktighet och inflytande av barn och unga och vuxna. Du har nu möjlighet att vara med i en spännande utveckling och öka tillgången på aktiviteter i direkt anslutning till skoldagens slut samt kvällar och helger.

Läs mer om vår verksamhet här: Fritidsklubbar och Fritidsgårdar 

Ditt uppdrag

I uppdraget ingår att planera, leda, utvärdera och utveckla aktiviteter för alla åldrar. Samverkan med andra förvaltningar och civila samhället och andra viktiga aktörer. Du kommer att rapportera till enhetschef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fritidledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning. Du har även erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar samt av mångkulturellt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med utmaningar, av att vara team/lagspelare eller har ledarutbildning samt utbildning i normkritisk arbete. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, språkkunskaper samt spetskunskap inom kultur och idrott eller fritidsverksamhet.

Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Sist men inte minst söker vi dig som har en god ledarskapsförmåga, är flexibel som ser möjligheter i förändringar samt samarbetar bra med andra människor.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jaqline Claesson, enhetschef Fritid Östra, 018-727 80 13

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
Vision, 018-727 17 44

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om vår organisation hittar du på [url=https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/kulturforvaltningen/?selectedyear=[/url]

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, flera tjänster Omfattning: 50-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet