Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i matematik, svenska, engelska och SO åk 4-6 - Växthusets skola

Diarienr:
UBN-2021-03603
Arbetsplats:
Växthusets skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som lärare på Växthusets skola. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun!

Växthuset är en F-5 skola med trygga, nyfikna barn och engagerad personal. Skolan ligger i Gottsunda som består av både villa- och hyreshusbebyggelse i närheten av det natursköna Hågadalen och Gottsundagipen. I vår skola möter eleven en kreativ miljö för lärande och en starkt förankrad värdegrund. 

Skolan arbetar utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt för att alla elever ska ges möjlighet att vara delaktiga och fördjupas i sin språk- och kunskapsutveckling. Skolans arbete genomsyras av ett välutvecklat språkpedagogiskt arbetssätt, där olika professioner samverkar med varandra för elevens bästa resultat. På skolan finns ett stort driv för utveckling och intresse för aktuell skolforskning. Vi jobbar hela tiden för att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla elever, samverkan och samarbete är viktigt. När du öppnar dörren till skolan möts du av professionell lärargemenskap och lärare som samplanerar och diskuterar spontant i vardagen och utmanar varandra i ett strukturerat utvecklingsarbete. Skolan har ett elevhälsoteam där professionerna är på plats varje dag. Tillsammans med ledning och övrig personal utvecklar vi det förebyggande- och främjande elevhälsoarbetet på skolan. 

Fritids driver tillsammans med elever som utbildas till Trivsel ledare ett skolgemensamt arbete kring rastaktiviteter.

Vi arbetar i ett mångkulturellt område och är stolta över det! Vi har alla ett stort hjärta för eleverna och varandra och månar om allas lika värde. Som lärare hos oss kommer du att vara en viktig del i elevens skolgång. Du får varje dag vara med och göra skillnad.

Här kan du läsa mer om Växthusets skola

Ditt uppdrag

Att arbeta som lärare innebär i första hand att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Dessutom kommer du arbeta språk- och kunskapsutvecklande med kooperativt lärande som metod.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Vi ser gärna att du har deltagit i Skolverkets webbkurs om utomhusdidaktik samt har kompletterande pedagogisk utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta som undervisande lärare i årskurs 4-6 och av arbete med språkutvecklande arbetssätt. Har du erfarenhet av utomhuspedagogik och av undervisning i SVA ses det som meriterande.

Arbetet kräver att du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan och har bred ämneskompetens. Utöver detta behöver du ha goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket och goda kunskaper i Office-paketet. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska samt kunskaper i konflikthantering.

Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god ledarskapsförmåga. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lotta Tham, rektor, 018-727 54 57.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Helena Ramund Norén, 018-727 49 86. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet