Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Transportsamordnare till Särskild kollektivtrafik i Uppsala

Diarienr:
GSN-2021-01576
Arbetsplats:
Särskild kollektivtrafik
Förvaltning:
Stadsbyggnadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som transportsamordnare inom offentlig sektor? Just nu söker vi på Särskild kollektivtrafik dig som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Det här jobbet innebär inte bara spännande arbetsuppgifter utan också en trevlig arbetsmiljö som kännetecknas av en jämn fördelning av män och kvinnor, väl utarbetade arbetsrutiner och bra laganda. 

Enheten har 22 medarbetare och innefattar både myndighetsansvar av färdtjänst- och riksfärdtjänstbeslut samt trafikcentralen där alla bokningar sker.

Läs mer om vår verksamhet här:  Färdtjänst och Trafikcentralen 

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att ansvara för att ta emot och boka resebeställningar från kunder som ska resa med färdtjänst, riksfärdtjänst, omsorg- och skolresor med taxi. Bokningarna görs i ett IT-baserat bokningssystem. I dina arbetsuppgifter ingår telefonservice, trafikledning samt trafikplanering. Du arbetar lösningsorienterat och samarbetar med interna och externa samarbetspartners för att se till att verksamhetens tjänster svarar mot den enskildes behov. Din arbetsdag varierar och kräver att du kan hålla många arbetsuppgifter i gång samtidigt.
Schemat rullar på 12 veckors skiftgång med arbetstider mellan 5:50 till 22:10 sju dagar i veckan året runt, så det ingår att jobba helg och kväll och storhelg. Du kommer att rapportera till produktionsansvarig och enhetschef.

Din bakgrund

För att arbeta som transportsamordnare hos oss behöver du ha erfarenhet av att arbeta med och för människor. Vi ser även att du har god kunskap i svenska språket gällande tal och skrift samt allmän datorkunskap.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linda Lumsby, administratör, 018-727 58 13
Kristina Stavlind, enhetschef, 018-727 46 03

Facklig företrädare: 
Vision, Linda Lumsby 018-727 58 13  

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet