Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Skollogoped

Diarienr:
UBN-2021-03151
Arbetsplats:
Almunge, Funbo och Knutby skolor
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi söker en skollogoped till vårt gemensamma elevhälsoteam i Almunge, Knutby och Funbo skolor.

Almunge skola har 485 elever i åk F-9. Med internationella kontakter genom vårt Erasmus-projekt och Upplandsleden intill skolgårdsgränsen kan vi kombinera det bästa av två världar.

Funbo skola är en F – 3 skola. Vi har 150 elever på skolan vilken är belägen ca 13 km öster om Uppsala. Vår mysiga skolgård, samt närheten till skogen, erbjuder många olika uteaktiviteter under alla årstider.

Knutby skola är en liten skola mitt i samhället. Vi har ca 130 elever fördelade på årskurserna F-6. Närheten till naturen gör det möjligt att arbeta med vår profil som är hälsa och ute och äventyr.

Ditt uppdrag

Du kommer att ingå i vårt gemensamma elevhälsoteam och delta i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på organisations-, grupp- och individnivå. I dina arbetsuppgifter ingår att erbjuda handledning till enskilda pedagoger eller arbetslag, ge stöd till elever inom klassens ram men också enskilt eller i mindre grupper, arbeta för att hitta arbetsformer och extra anpassningar som gynnar alla elevers utveckling mot att nå målen, göra kartläggningar/analyser i nära samarbete med övriga professioner i elevhälsoteamet och samverka med externa stödresurser.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Du har även erfarenhet av att arbeta som skollogoped. Arbetet kräver goda IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med teckenstöd och bildstöd eller har utbildning inom språk- läs och skrivutveckling.

Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du en person som är en kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bodil Eriksson, rektor 0174-27 00 24
Sofi Lundvall, rektor 018-727 02 10

Facklig företrädare:
Akademikerförbundet SSR/SACO Maria Persson, 018-727 24 24

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid läsåret 2021/2022 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet