Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Gymnasielärare i kemi och biologi

Diarienr:
UBN-2021-02659
Arbetsplats:
Rosendalsgymnasiet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du arbeta som lärare på en gymnasieskola där det finns ett stort engagemang hos såväl elever som personal? En skola där vi samarbetar inom arbetslag för progressionen i utbildningen samt inom ämnet för utveckling av undervisningen för att främja elevernas lärande? En skola som har fokus på bildning, elevernas lärande och en positiv stimulerande studiemiljö? Då är Rosendalsgymnasiet en skola för dig.

Rosendalsgymnasiet är beläget nära biomedicinskt centrum i en expansiv del av staden. Gymnasieskolan har idag cirka 900 elever fördelade på tre program: naturvetenskapliga programmet, samhällsvetenskapsprogrammet och introduktionsprogrammet språkintroduktion och är en av Uppsalas kommunala gymnasieskolor.

Här kan du läsa mer.

Ditt uppdrag

Undervisning i ämnena kemi och biologi på introduktionsprogrammet språkintroduktionen och på naturvetenskapsprogrammet. Mentorskap ingår i tjänsten. Kollegialt samarbete sker i arbetslag och ämnesgrupper samt andra gruppkonstellationer.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet i biologi på grundskola och kemi på både grundskola som gymnasiet. För tjänsten behöver du ha erfarenhet av att ha undervisat på gymnasiet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa på introduktionsprogrammet språkintroduktion. Det är även en fördel om du har kunskap om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. 

Du har ett genuint engagemang för elevernas lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och bygger goda förtroendefulla relationer med dina elever. Du uppskattar att samarbeta med andra i olika grupperingar och har en god kommunikativ förmåga. Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jeanette Fry, rektor, 073 095 68 43

Facklig företrädare: Lärarnas riksförbund, Peter Byström 018-727 16 93

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 till 2022-06-19 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet