Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare 7-9 idrott till Stordammens skola i Uppsala

Diarienr:
UBN-2021-02607
Arbetsplats:
Stordammens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som idrottslärare 7-9 på Stordammens Skola. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

Stordammen F-9, den internationella skolan nära dig. 
Stordammen har grundskoleverksamhet i år F-9. Skolan är två, tre och fyra paralleller och har ca 700 elever indelade i 24 klasser. Stordammen har fördjupning inom idrottsämnet i fotboll, innebandy, gymnastik, idrott och hälsa och dans. Skolan präglas av en avspänd och vänlig atmosfär. Vi har ett välsorterat skolbibliotek och en stor sporthall och en samlingssal med möjlighet till föreläsningar och filmvisningar. Det finns ett Kulturcenrum i anslutning till skolan.

Läs mer om vår verksamhet här: Stordammens skola 

Ditt uppdrag

I din roll kommer du framförallt att planera och genomföra idrottsundervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Dessutom kommer du att aktivt delta i skolans utvecklingsarbete, bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Det roligaste med det här jobbet är att få vara med och utbilda framtidens medborgare, att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att arbetet är väldigt mångsidigt!

I jobbet ingår även att:

  • analysera och följa upp det egna arbetet
  • delta i möten med vårdnadshavare
  • hålla i utvecklingssamtal
  • sätta betyg på elevernas förvärvade kunskaper
  • arbeta med digitala hjälpmedel
  • dokumentera.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott årskurs 7-9. Du ska ha erfarenhet av arbete på grundskola, undervisning, att arbeta som lärare för årskurs 7-9. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt. Du ska ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Vi ser även att du har goda kunskaper i Office-paketet, kunskaper i olika digitala verktyg (såsom Office 365, Unikum och Skola24), IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete, bred ämneskompetens samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är även positivt om du har kunskaper i konflikthantering.

Du har god förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och förstå deras situation. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Vidare är du en person som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Sist men inte minst söker vi dig som samarbetar bra med andra människor. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du är lugn och samlad i pressade situationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gabriella Ekström Filipsson, rektor, 018-727 52 09

Fackliga företrädare:
LR, Katarina Larsson, 018-727 52 50
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet