Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Musiklärare till Västra Stenhagenskolan i Uppsala

Diarienr:
UBN-2021-02534
Arbetsplats:
Västra Stenhagenskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Västra Stenhagenskolan, en spännande skola med en härlig elevgrupp och lärare med driv söker nu en musiklärare. Om du har erfarenhet av att ha undervisat i musik på mellan- och högstadiet samt vill skapa förutsättningar för alla elever att lyckas i ämnet, då kan det här jobbet vara för dig!

Västra Stenhagenskolan är en grundskola åk F-9, med ca 440 elever. På låg och mellanstadiet är det en klass per årskurs och på högstadiet tre. Skolan inrymmer också en förberedelseklass med 14 elever samt en liten undervisningsgrupp för elever främst inom ASD och språkstörning. Bland personalen är engagemanget och kompetensen stor. På skolan finns ett stort driv för utveckling och intresse för aktuell skolforskning. Vi jobbar hela tiden för att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla elever. Skolans elevhälsoteam har en central plats på skolan med målet att ge lärare och elever förutsättningar att lyckas på bästa sätt. Enheten har sex förstelärartjänster som tillsammans med skolledning arbetar med skolutveckling.

Västra Stenhagens fritidshem tar vid när skoldagen är slut för eleverna på lågstadiet. Personalen på fritids är väl sammansvetsade och jobbar med ständig utveckling. Närhet till natur, tillgång till träslöjdssal och textilslöjdssal och ateljé och en stor sporthall möjliggör en stor variation för barnen. 

Västra Stenhagenskolan är en skola med ett mångsidigt arbete för att ge varje elev möjligheter att nå sin potential. Skolan ligger centralt beläget i Stenhagen och några kilometer från centrala delarna av Uppsala. Det finns goda bussförbindelser och även cykelväg till skolan. Stadsbiblioteket har filial i lokalerna och en fin idrottshall finns att tillgå. Skolans ändamålsenliga och trevliga och fräscha lokaler har naturen runt knuten vilket ger stora möjligheter till uteaktiviteter.

Läs mer om vår verksamhet här: Västra Stenhagenskolan

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att bedriva musikundervisning från åk 5 till 9 och vara mentor i åk 7. Du kommer att rapportera till rektor.

Din bakgrund

Till tjänsten som musiklärare söker vi dig som har lärarutbildning med behörighet att undervisa i musik på mellanstadiet och högstadiet. Vi ser även att du har erfarenhet av undervisning i musik.

Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du en person som ofta kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Markus Holgersson, rektor, 018-727 81 18

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Maja Back Lakic, 018-727 88 25 
LR, Maria Jadinge Trygg, 018-727 88 25

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet