Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterska nattjänst till Dalbyhemmet

Diarienr:
ALN-2021-00257
Arbetsplats:
Dalbyhemmet
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du undersköterska och på jakt efter din nästa utmaning? Gillar du att arbeta på natten? Vi på Dalbyhemmet söker just nu dig med undersköterskeutbildning som vill bli en del av vårt härliga team!

Dalbyhemmet ligger vackert på landet i närheten av Hammarskog cirka 2 mil från centrala Uppsala. Dalbyhemmet är uppdelat i två avdelningar. På nedre plan finns demensavdelning med 19 platser och på övre plan psykiatriavdelning med 21 platser. I verksamheten arbetar undersköterskor och sjuksköterskor samt fysioterapeut och arbetsterapeut.

Här kan du läsa mer om Dalbyhemmet

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att ge en god omvårdnad med stor hänsyn till brukarnas individuella behov och utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal. Det ingår även att dokumentera enligt socialtjänstlagen, delta i den praktiska dagliga omvårdnaden samt ansvara för att patienter får hjälp med sina basala omvårdnadsbehov.

Din bakgrund

Vi söker dig som som är utbildad undersköterska. Har du utbildning som specialist undersköterska inom demens eller psykiatri ses det som meriterande. Du behöver ha erfarenhet av arbete inom den offentliga vården. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen som till exempel hemvård, äldreboende eller liknande verksamhet. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom.

Då dokumentation är en viktig del i arbetet behöver du behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt ha goda dokumentationskunskaper. Dalbyhemmet ligger på landet och bussförbindelserna passar inte med de schemalagda arbetstiderna vilket gör att du behöver ha B-körkort och tillgång till bil. Det är även meriterande om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Du har god förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och förstå deras situation. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vidare är du en person som uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp.

Sist men inte minst söker vi dig som är lugn och samlad i pressade situationer. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marie Eriksson, administratör, 018-727 80 49
Lena Lindén, verksamhetschef, 018-727 80 45.

Facklig företrädare: Kommunal 010 442 88 16. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet