Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Biträdande verksamhetschef sommarvikariat juni-augusti

Diarienr:
OSN-2021-00179
Arbetsplats:
Grupp-och servicebostäder
Förvaltning:
Omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du pröva på att arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad för personer med funktionsskillnader? Kanske studerar du socionom- eller personalvetarprogrammet och nu letar sommarjobb? Har du dessutom erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg så kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en biträdande verksamhetschef ett för sommarvikariat juni-augusti för service-/gruppbostäder till vår avdelning arbete och bostad som ligger under vård och omsorgsförvaltningens ansvar. Målet med avdelningens arbete är att personer med funktionsskillnader får det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Läs mer om våra bostäder här

Ditt uppdrag

I rollen som biträdande verksamhetschef hos oss har du ansvaret för brukare, medarbetare på dina tre enheter. Som biträdande verksamhetschef är du synlig i verksamheterna för både medarbetare, brukare och deras anhöriga eller företrädare. Din roll är att se till att våra verksamheter drivs framåt med fokus på kvalitet för brukare och medarbetare. Till din hjälp finns administrativt stöd men framförallt kompetenta medarbetare och kollegor.

Arbetet som biträdande verksamhetschef är spännande, varierande samt innebär stor frihet under ansvar. Du arbetar nära dina chefskollegor och ingår i ett mindre team där man samarbetar och stöttar varandra i olika frågor.

Hos oss finns stora möjligheter för enskilt lärande och egen utveckling. Att arbeta hos oss ger dig både stolthet och utmaningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg och som studerar på högskola/universitet på program som är relevant för tjänsten tex. socionomprogrammet eller personalvetarprogrammet. Har du erfarenhet av arbete på gruppbostad så är det meriterande. 

Vi ser att du har god vana att arbeta i officepaketet och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. 

Du är en person som trivs med ansvar och som har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Det är lätt för dig att anpassa dig till ändrade förutsättningar och du brukar som regel se förändringar som möjligheter. Du är väl medveten om människors olika förmåga att ta till sig budskap och är därför skicklig på att anpassa dig till både individ, situation och sammanhang.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten, kontakta områdeschef Anna Ahlstrand 018-727 78 00

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta hr-specialist Jessica Ededal 018-727 12 92

Facklig företrädare:
Akademikerförbundet SRR/SACO, Maria Persson, 018-727 24 24
Vision, Jennie Eriksson, 018-727 24 39 Ledarna, 0200–871111 
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 018-67 70 47
Ledarna, Alexandra Södervall, 018-727 77 22

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad Omfattning: 100% Tillträde: juni till augusti Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet