Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare åk 1-6

Diarienr:
UBN-2021-01903
Arbetsplats:
Skyttorp skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som Lärare 1-6 på Skyttorp skola. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

Skyttorp skola är en F - 5 skola, med knappt 80 elever och en personalstyrka på 8 personer. Till hösten blir vi en F - 6 skola.  Du kommer att ansvara för en årskurs 1-2 klass.  Våra omgivningar och närheten till naturen inbjuder till lek och lärande. Skolan genomsyras av tolerans och trygghet med eleven i centrum. Skolan deltar i ett mångårigt projekt IBIS (inkluderande beteendestöd i skolan) där målsättningen är att vi tillsammans ska utveckla en bra lärmiljö för eleverna med tydliga förväntningar och god struktur. Skolan har ett hälsoinriktat arbetssätt.  Den ligger centralt i Skyttorp och du tar dig enkelt hit med buss och Upptåget eller egen bil.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal samt uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du ha svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-6 och erfarenhet av att arbeta som lärare 1-6 och undervisning. Därutöver kräver arbetet god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda datorkunskaper och bred ämneskompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av utomhuspedagogik. I övrigt ser vi gärna att du är en person som drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad.

Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vidare söker vi dig som uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp. Du har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat.
Sist men inte minst söker vi dig som samarbetar bra med andra människor. Du är lugn och samlad i pressade situationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Katarina Östlund, rektor 018-727 78 09
Anna Hedberg, biträdande rektor 018-727 78 08.

Facklig företrädare: Sara Lif, Lärarförbundet 018/727 78 05. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet