Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Hjälpmedelstekniker utprovning till Hjälpmedel, HUL i Uppsala

Diarienr:
ALN-2021-00186
Arbetsplats:
Hjälpmedel, HUL i Uppsala
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Hjälpmedel i Uppsala Län går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en hjälpmedelstekniker utprovning. Har du tidigare erfarenhet av arbete med teknik, mekanik och hållfasthet och vill arbeta med hjälpmedelsutprovning, anpassning och sortimentsarbete? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Hjälpmedel i Uppsala län, HUL, beläget på Palmbladsgatan 8 i Uppsala och samordnar hanteringen av hjälpmedel i Uppsala län och är ett kompetens- och resurscentrum i avancerade hjälpmedelsfrågor. Vi möjliggör att människor i Uppsala Län kan utföra för dem viktiga aktiviteter trots funktionsnedsättning i sin vardag.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att vara specialiststöd för tekniska frågor främst inom ansvarsområde manuella rullstolar men även drivaggregat, stå- och gåhjälpmedel, hygien och lyft samt säng kan bli aktuellt. Du kommer också att arbeta tillsammans med hjälpmedelskonsulent med mässor och utbildningar, bidra med produktkunskap vid upphandling och medverka i utveckling av verksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning till ortopedingenjör eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även erfarenhet av arbete med teknik, mekanik och hållfasthet. Arbetet kräver dessutom B-körkort, god kunskap i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom rehabilitering och hjälpmedel eller har utbildning i avancerat sittande och grundläggande ellära.

Du är analytisk som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du är lugn och samlad i pressade situationer. Vidare är du en person som förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Sist men inte minst söker vi dig som lätt anpassar dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du samarbetar bra med andra människor.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Christine Tell, chef, 018-727 48 46

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet