Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Ämneslärare NO och matematik

Diarienr:
UBN-2021-01645
Arbetsplats:
Valsätraskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du behörighet i NO, matematik och teknik och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Valsätraskolan behöver nu tillsätta en ämneslärare NO och matematik som är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i samhället – på riktigt. Sök idag och bli en central del av vårt viktiga arbete!

Valsätraskolan har 970 elever och ligger 4 km söder om Uppsala centrum. På högstadiet är årskurserna fyrparallelliga. Som lärare på högstadiet ingår man i arbetslag och i ämnesgrupper. 

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du att undervisa i matematik, NO och teknik i åk 6-9.
I ditt uppdrag ingår också att dela mentorskap i åk 9.
Du planerar, bedömer och utvärderar undervisningen i nära samarbete med övriga lärare i ämnesgrupp och arbetslag.

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du vara behörig ämneslärare i NO, matematik och teknik. Du har även erfarenhet av undervisning på högstadiet. Därutöver kräver arbetet bred behörighet inom no-blocket och fysik- och teknikkompetens. Det är meriterande om du har specialpedagogisk kompetens och  digital kompetens.

Du samarbetar bra med andra människor. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vidare är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Rylander, rektor, 018-727 62 30

Facklig företrädare:
Lärarnas riksförbund Helena Dübeck, 018-727 24 23 
Lärarförbundet Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet