Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Specialpedagog till Kvarngärdesskolan - Uppsala International School

Diarienr:
UBN-2021-01518
Arbetsplats:
Kvarngärdesskolan - Uppsala International School
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du specialpedagog/speciallärare och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Kvarngärdesskolan - Uppsala Internationella skola behöver nu tillsätta en specialpedagog som är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i samhället – på riktigt. Sök idag och bli en central del av vårt viktiga arbete!

Kvarngärdesskolan, Uppsala International School, är en skola centralt belägen i Uppsala. Vi är en skola som välkomnar elever från hela världen och har i nuläget ca 600 elever och 75 medarbetare. Vi har en bred kompetens genom våra olika verksamheter: grundskola svenska klasser åk F-5, tvåspråkiga klasser åk F-9, engelsk klass åk F-4 samt fritidshem.

Läs mer om skolan

Ditt uppdrag

Som specialpedagog har du som uppgift att förebygga, identifiera och undanröja hinder för elevers utveckling och lärande på organisation-, grupp- och individnivå. Du har en rådgivande och stödjande roll för att bidra till att öka hela skolans specialpedagogiska kompetens och elevernas måluppfyllelse. Du ingår i vårt elevhälsoteam tillsammans med speciallärare, skolsköterska, skolpsykolog och kurator.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat att:

  • Handleda pedagoger.
  • Ansvara för arbetet med pedagogiska kartläggningar och utredningar.
  • Vara ett stöd för arbetslagen i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd (t ex implementera alternativa lärverktyg och arbetsmetoder).
  • Tillsammans med skolledning följa upp, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten.

Din bakgrund

För att söka jobbet som specialpedagog på Kvarngärdesskolan - Uppsala Internationella skola krävs det att du är specialpedagog/speciallärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handledning till pedagogisk personal. Har du kunskaper i engelska och IT-kunskaper ser vi det som meriterande.

Uppdraget passar dig med förmågan att leda och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du har förmågan att ta hänsyn till det större perspektivet. Du lyssnar aktivt på andra och anpassar dig till situationen och mottagaren.
Du är en person som relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du klargör förväntningar genom att påminna och följa upp. Du har förståelse för människors olika förutsättningar och att individer tar till sig kunskap på olika sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna Jones, biträdande rektor, 018-727 59 24
Gunilla Söderström, rektor, 018-727 59 01

Facklig företrädare:
Lärarnas riksförbund Helena Johansson, 018-727 59 00
Kommunal Pär Henningsson, 018-727 59 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare semestertjänst Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet