Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i slöjd år 3-9

Diarienr:
UBN-2021-01040
Arbetsplats:
Tiundaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Det bästa med det här jobbet är att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar, att få arbeta med människor och att arbetet gör stor skillnad för många människor.

På Tiundaskolan utbildar vi medborgare för en föränderlig framtid. Som medarbetare på Tiundaskolan ska du sätta eleven i centrum, verka för en samarbetskultur och sätta kunskap i ett sammanhang för att uppnå skolans kärnvärden: lustfyllt och livslångt och tillsammans.

Tiundaskolan är en kommunal F-9 skola placerad i Luthagen med cirka 800 elever och 90 medarbetare. Skolan har ett komplett elevhälsoteam som arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Tiundaskolan är en del av Trivselprogrammet och Kiva-programmet och vi vill att du delar vår grundsyn om alla människors lika värde och lika rättigheter i samhället. På Tiundaskolan finns ett Fritidshem som till hösten kommer bestå av cirka 100 elever.

Läs mer om skolan här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att du ska undervisa i slöjd antingen i trä eller textilslöjd för elever i årskurserna 3-9. Mentorskap på högstadiet ingår.

Som lärare på Tiundaskolan arbetar du ämnesövergripande i ett arbetslag som tar ett gemensamt ansvar för elevernas måluppfyllelse. Den nya skolbyggnaden öppnar upp för olika arbetsformer och vi söker dig som vill tänka nytt och utveckla olika sätt för eleverna att nå kunskapsmålen. Under kommande läsår startar skolan spännande förändringsprocesser där du är en viktig del i arbetet.

Du kommer ges möjligheten att utvecklas tillsammans med övriga medarbetare under den pedagogiska konferensen som hålls varje vecka. Du kommer även ha ett nära samarbete med kollegorna inom den arena som du kommer att tillhöra. Arbetslagsmötet kommer omfattas av sedvanlig planering men stort fokus kommer även ligga på att tillsammans se över elevernas förutsättningar så en god lärandemiljö skapas för samtliga elever.

Din bakgrund

Till tjänsten som lärare i slöjd år 3-9 söker vi dig som har lärarlegitimation med behörighet i textil - och/eller träslöjd. Gärna bägge slöjdarterna. Du behöver även vara behörig i fler ämnen. Vidare kräver uppdraget att du har goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i trä - och/eller textilslöjd.

Vi söker en person som tar egna initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat när du arbetar tillsammans med andra. I det här uppdraget är det viktigt att du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Utöver det söker vi dig som ser förändring som en möjlighet att komma framåt och anpassar dig enkelt till nya förutsättningar. Du förmedlar ditt budskap till individen, sammanhanget och situationen på ett pedagogiskt sätt. Jobbet passar dig som har lätt för att skapa nya kontakter.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westergren, rektor 0730-93 89 28.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet: Saida Hussein Kolmie, 018-727 64 52.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet