Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i drott och hälsa till Danmarks skola i Uppsala

Diarienr:
UBN-2021-01036
Arbetsplats:
Danmarks skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som lärare i drott och hälsa på Danmarks skola! 

Danmarks skola är en mindre skola strax söder om Uppsala. Skolan ligger i en lantlig miljö med stor och varierad skolgård och närhet till naturen. Skolan har sina idrottslokaler i en närliggande skola, Uppsävjaskolan. Danmarks skola har cirka 150 elever i årskurserna förskoleklass upp till åk 5. Åk 4 och 5 har idrott på måndagar, åk 1-3 har idrott på onsdagar. Under pandemin har idrotten främst varit utomhus och för åk 1-3 på Danmarks skola och men för åk 4-5 på Uppsävjaskolan.

Ditt uppdrag

Som lärare i drott och hälsa på Danmarks skola undervisar du i ämnet idrott och hälsa, årskurs 1-5. Du får möjligheten att göra skillnad för våra elever genom att bidra med din kompetens, kunnande och ditt engagemang för att med eleven i centrum verka för att eleverna når sina mål. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet enligt läroplan och övriga styrdokument.
Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten.
Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

Din bakgrund

För att jobba som lärare i drott och hälsa på Danmarks skola krävs det att du har lärarlegitimation i idrott och hälsa. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av erfarenhet från undervisning i idrott och hälsa.
Du ska ha goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket. Har du dessutom goda IT-kunskaper när det gäller kunskapsbedömningen och resultatuppföljning är det meriterande.

Du anpassar ditt sätt att förmedla budskap till individen, sammanhanget och situationen. Du har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare är du en person med förmågan att hålla dig lugn och samlad i pressade situationer. Du har förmågan att prioritera i ditt arbete för att hålla uppsatta tidsramar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Torun Paulsson, rektor, 072-580 27 94

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Li Zettermark Svensson, 073-154 76 11

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2021-06-11 Omfattning: 30% Tillträde: 2021-03-15 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet