Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Sjuksköterskor till våra lantliga boenden

Diarienr:
ALN-2021-00060
Arbetsplats:
Skogsgården, Granbommen, Lundgården och Björklinge vård och omsorgsboende
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du på jakt efter nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska i äldreboende och utveckla vården på Skogsgården, Granbommen, Lundgården och Björklinge vård och omsorgsboende tillsammans med engagerade kollegor? Då kan det här vara det perfekta jobbet för dig – vänta inte med din ansökan! 

Vi söker sjuksköterskor till våra boenden i Storvreta, Vattholma, Bälinge och Björklinge. Alla boenden är mindre och som sjuksköterska har du din placering på ett av boendena men vi vill starta ett kollegialt samarbete där du kan vara med och forma och utveckla verksamheten tillsammans med befintlig grupp.
En av tjänsterna är en ny tjänst där vi söker en ambulerande sjuksköterska som finns tillgänglig för våra lantliga boenden på norrsidan! Boendena är centralt beläget i respektive ort med goda kommunikationer alternativt fri parkering! Lokalerna är trivsamma med hemkänsla där du samarbetar med hela teamet kring brukaren.

Ditt uppdrag

Du arbetar med äldre som behöver allt från grundläggande sjukvårdsinsatser till mer kvalificerad vård där du blir en av de viktigaste pusselbitarna.
Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunens uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård.

Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser till individens hela livssituation.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för:

  •  Att planera, genomföra och utvärdera HSL-insatser 
  • Samordna patientens hälso-och sjukvårdskontakt med övriga vårdgivare
  • Delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso-och sjukvårdsuppgifter
  • Rådgivning och handledning av omvårdnadspersonal
  • Handleda studenter
  • Beställning av sjukvårdsmaterial
  • Kontakt med anhöriga
  • Journalföring

Arbetstid måndag till fredag 7-16 med helgtjänstgöring 7-16 var 8e helg där du ingår i ett team med sjuksköterskor som finns tillgängliga för Uppsala Kommuns vårdboenden

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har sjuksköterskelegitimation. Det är dessutom meriterande om du har utbildning i geriatrik, demens och vård av äldre. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av demensvård och äldrevård.
Du ska ha goda dator- och systemkunskaper och B-körkort. Det är även positivt om du har vana i system som Siebel, Lifecare, Pascal, Prator, Senior Alert, Guide och Symfoni och Microsoft Office-grundpaket.

Vi söker en person med förmågan att leda och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du har förmågan att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Utöver det söker vi dig som strävar efter att se situationer från ett helhetsperspektiv. Du anpassar ditt sätt att förmedla budskap till individen, sammanhanget och situationen. Jobbet passar dig som samarbetar bra med andra människor.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Petra Gretener verksamhetschef 018-727 67 40

Facklig företrädare:
Vårdförbundet Julia Vetterberg, 018-727 88 71

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet