Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förskollärare

Diarienr:
UBN-2021-00484
Arbetsplats:
Länna Förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Länna förskola söker förskollärare!

Just nu behöver vi på Länna förskola utöka vårt team med två förskollärare som är bra på att sätta sig in i och förstå andras perspektiv och situation. Vi söker framför allt dig som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och gillar att arbeta med pedagogisk lek och lärande. Känner du att det passar in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Länna förskola är den lilla förskolan med det stora möjligheterna. Förskolan består av 3 avdelningar/arbetslag. Det finns samarbete i hela huset men även stor frihet för arbetslaget att utgå i från barnens intressen och nyfikenhet. Pedagogerna på förskolan har stort inflytande kring verksamhetens utformning allt från miljöerna till undervisning. Ekonomiska beslut tas tillsammans. Förskolegården är varierad med träddungen till stor yta att ha större aktiviteter på. Lokalerna har renoverats men har kvar sin charm.

läs mer om förskolan här

Ditt uppdrag

Som förskollärare på Länna förskola kommer du att arbeta med pedagogisk lek och lärande. Mer specifikt kommer du att planera och genomföra aktiviteter enligt läroplanen och uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Du kommer dessutom att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund

För att söka jobbet som förskollärare hos oss på Länna förskola krävs det att du har en svensk förskollärarlegitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som förskollärare, av utomhuspedagogik och av språkutvecklande arbetssätt. Tjänsten kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi ser gärna att du är en person med hög empatisk förmåga och en accepterande inställning till människor i din omgivning. Du har förmågan att leda och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vidare är det viktigt att du är en person som är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Sist men inte minst söker vi dig som lyssnar aktivt på andra och anpassar dig till situationen och mottagaren. Du har god förståelse för de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anneli Springe, rektor 073-727 80 80

Facklig företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet