Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Arbetsmarknadssekreterare till Arbetsmarknadsavdelningen i Uppsala

Diarienr:
AMN-2021-00058
Arbetsplats:
Arbetsmarknadsavdelningen
Förvaltning:
Arbetsmarknadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av att arbeta med människor i förändring och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som arbetsmarknadssekreterare. Vi på Arbetsmarknadsavdelningen erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan! 

Projekt Heltidsplan syftar till att korta vägen till arbete för personer som studerar SFI. Projektet finansieras av Asyl- och migrationsfonden (EU) och pågår till och med sista december 2022. Ett av projektets mål är att skapa nya, mer effektiva och insatser som bättre svarar mot de behov de arbetssökande har.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala kommun

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att tillsammans, i möten och med den arbetssökande identifiera styrkor och utvecklingsområden genom ett lösningsorienterat arbetssätt. Du kommer att rapportera till samordnaren.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har samhällsvetenskaplig eftergymnasial utbildning. Det är dessutom meriterande om du har beteendevetenskaplig utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med människor i förändring. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av arbetat med arbetsmarknadsfrågor.
Du har kunskap i samtalsteknik. Det är även meriterande om du har kunskap om svensk arbetsmarknad.

Du har förmågan att argumentera för dina beslut. Du tar dig an ändrade förutsättningar med ett öppet sinne. Vidare är du en person som har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du anstränger dig för att leverera god service inom rimliga gränser. Du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv och utifrån det förstå deras handlande. Du är tydlig med budskap och förväntningar. Sist men inte minst söker vi dig som har lätt för att skapa nya kontakter. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mikael Nissén, områdeschef, 018-727 38 14
Karin De Afonseca, samordnare, 018-727 61 47

Fackliga företrädare:
Anna Modin, 018-727 21 16
Maria Persson, 018-727 24 24

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-12-31 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet