Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare (timvikarier) i gymnasiesärskola till Uppsala GS i Uppsala

Diarienr:
UBN-2021-00958
Arbetsplats:
Uppsala GS
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du arbeta med undervisning planering på en arbetsplats med öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare och bra laganda? Vill du bli en del av vår vikariepool? Sök tjänsten som lärare i gymnasiesärskola hos oss på Uppsala GS! 

Uppsala GS är namnet på den kommunala gymnasiesärskolan.
Uppsala GS har två skolenheter som heter:
Fyrisskolan GS Uppsala och yrkesgymnasium Jälla GS.
Våra skolenheter finns på samma plats som gymnasieskolorna Fyrisskolan respektive Uppsala yrkesgymnasium Jälla.

Uppsala GS har totalt cirka 125 st elever och personalen består av cirka 80 st personer.

På Fyrisskolan GS finns följande program: Individuellt program, Programmet för adminstration, handel och varuhantering, Programmet för estetiska verksamheter, Programmet för hotell, restaurang och bageri och Programmet för hälsa, vård och omsorg.
På Uppsala yrkesgymnasium Jälla GS finns följande program: Individuellt program Programmet för fastighet, anläggning och byggnation, Programmet för fordonsvård och godshantering och Programmet för skog och mark och djur.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala GS

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att genomförande av undervisning i gymnasiesärskolan. Din närmaste chef kommer att vara programrektor.

Din bakgrund

Till tjänsten som lärare i gymnasiesärskola söker vi dig som har påbörjad eller avslutad lärarutbildning och som har erfarenhet av undervisning. Vi ser gärna att du har påbörjad eller avslutad speciallärarutbildning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av gymnasiesärskola.

Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. För att lyckas i det här uppdraget är det viktigt att du kan arbeta strukturerat och planera ditt arbete. Vidare har du en god ledarskapsförmåga. Vi ser även att du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Barbro Björkell Överli , programrektor, 018-727 97 23

Facklig företrädare:
LR , Eva Dahne, 018-727 03 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, flera tjänster Omfattning: timmar Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet