Utbildnings- och jobbcenter

Uppsala kommun öppnar i början av 2019 Utbildnings- och jobbcenter i Gottsunda Centrum. Satsningen är en del av Handlingsplan Gottsunda Valsätra och syftet är att göra arbetsmarknadsinsatser mer tillgängliga för dig som är boende i Gottsunda.

På Utbildnings- och jobbcenter kan du gå en vuxenutbildning eller använda lärcentrumytan för distansstudier. På plats finns det information om jobb och praktikplatser och du kan få stöd och vägledning av lärare, studie- och yrkesvägledare och jobbcoacher. Ett besök på Utbildnings- och jobbcenter kan öka dina chanser till jobb.

Utbildnings- och jobbcenter öppnar i Gottsunda Centrum på entréplan. Under hösten 2019 flyttar det upp i större lokaler på våningsplan sex. Redan idag kan du träffa personal vid Utbildnings- och jobbcenter på Kulturpunkten i Gottsunda Centrum.

Vill du jobba i sommar?

Kom till sommarvikariemässan. Här får du träffa företag från olika branscher som söker medarbetare för sommarperioden. De berättar mer om sina arbetsplatser och vilka lediga jobb som finns hos dem. Du har chansen att knyta kontakter och söka jobb direkt på plats.

Ta gärna med cv och personligt brev. Du kan gå hem med ett jobb.

6 mars
14.00-17.00
Kulturpunkten, Gottsunda centrum