Utbildnings- och jobbcenter

Uppsala kommun öppnar i januari 2019 Utbildnings- och jobbcenter i Gottsunda Centrum. Satsningen är en del av Handlingsplan Gottsunda Valsätra och syftet är att göra arbetsmarknadsinsatser mer tillgängliga för dig som är boende i Gottsunda.

På Utbildnings- och jobbcenter kan du gå en vuxenutbildning eller använda lärcentrumytan för distansstudier. På plats finns det information om jobb och praktikplatser och du kan få stöd och vägledning av lärare, studie- och yrkesvägledare och jobbcoacher. Ett besök på Utbildnings- och jobbcenter kan öka dina chanser till jobb.

Utbildnings- och jobbcenter öppnar vid årsskiftet i Gottsunda Centrum på entréplan. Under hösten 2019 flyttar det upp i större lokaler på våningsplan sex. Redan idag kan du träffa personal vid Utbildnings- och jobbcenter på Kulturpunkten i Gottsunda Centrum.

Kom till vårdmässan

Arbeta med människor och gör skillnad varje dag. Inom vården finns det stor efterfrågan på personal.

Det finns många olika typer av yrken inom vården. Du kan exempelvis jobba som personlig assistent, vårdbiträde, undersköterska eller tandsköterska. Kom till vårdmässan och prata med oss om vilka möjligheter som finns för just dig. Träffa arbetsgivare, utbildare och studie- och yrkesvägledare. Du kan ställa frågor och få information om jobb och utbildningar.

Ta gärna med cv och personligt brev. Du kan gå hem med ett jobb.

23 januari
13.00-17.00

Kulturpunkten, Gottsunda centrum

Deltagare på plats

Utbildningsanordnare:

Vuxenutbildningen: Studie- och yrkesvägledare
Folkuniversitetet
KUI, Kompetensutvecklingsinstitutet
Vuxenutbildningen Linné
Uppsala universitet
Samariterhemmet

Arbetsgivare:
Hemvården (Uppsala kommun)
Boenden (Uppsala kommun)
Humana
Förenade Care
Uppland Nursing
Attendo
Samariterhemmet
Brukarassistans