Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Jag kommer gärna på information om solceller

Du måste fylla i allt som är markerat med *.

Hantering av personuppgifter

Gatu- och samhällsmiljönämnden behandlar dina personuppgifter för att se hur många deltagare som kommer. Den rättsliga grunden för behandlingen är allmänt intresse. Gatu- och samhällsmiljönämnden är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Uppgifter som skickas in till kommunen blir allmänna handlingar och kan därmed komma att lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen. Personuppgifter kommer inte att delas med någon annan mottagare. Uppgifterna kommer att lagras som allmänna handlingar i enlighet med arkivlag (1990:782). Vi gallrar uppgifterna efter fem år.

Läs mer om dina rättigheter och om hur Uppsala kommun behandlar personuppgifter.

Kontakta nämnden genom att e-posta gatu-samhallsmiljonamnden@uppsala.se.

Begär utdrag eller klaga

Om du har frågor om behandlingen eller vill utöva dina rättigheter kan du kontakta vårt dataskyddsombud JP Infonet AB, kontaktperson Laura Gashi, genom att maila dso.uppsala@jpinfonet.se 

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddslagstiftningen kan du klaga hos Datainspektionen.

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.