Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor.
Läs mer om kakorna vi använder och hur du hanterar dem

Aleris Äldreomsorg AB

Kontaktuppgifter


Logo, Aleris Äldreomsorg AB

Namn på företag/organisation
Aleris Äldreomsorg AB

Driftsform
Aktiebolag

Postadress
Box 47134, 100 74 Stockholm

E-post
info@aleris.se

Verksamhetsansvarig
Elisabeth Kjettselberg

Kontaktperson för brukare
Gunilla Segermark

Telefon
018-727 54 70 säkrast vardagar 8-12

E-post till kontaktperson
gunilla.segermark@aleris.se

Om företaget/organisationen


Tjänsteutbud

 • Service städning, bäddning, tvätt
 • Service matservice inklusive leverans
 • Service inköp/ärenden
 • Service social samvaro, aktiviteter såsom promenader, utevistelse
 • Personlig omvårdnad hela dygnet inklusive hjälp vid larm samt hemsjukvård (exklusive natthemsjukvård 22-07)

Personal och kompetens


  Antal anställda i Uppsala: 126 st.


  Antal anställda omräknat till heltid: 84 st.


  Personalens utbildning: Sjuksköterska, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterska, vårdbiträde, sociala omsorgsprogrammet, sekreterare, behandlingsassistent, kock


  Specialkompetens/inriktning: Akupunktur, massage, Silviasystrar (demensvård), palliativ vård, serviceteam med utbildade lokalvårdare, hälso- och sjukvårdsteam, fallprevention.


  Språkkompetens: Spanska, arabiska, danska, svenska, norska, finska, ryska, polska, tjeckiska, tyska, engelska, indiska, swahili, kurdiska.Verksamhetens mål och speciella inriktningar

Aleris Äldreomsorgs målsättning är att bli det ledande företaget inom svensk vård & omsorg. Med ledande avses inte att vara störst utan att Aleris Äldreomsorg rekommenderas av våra kunder, uppdragsgivare och medarbetare. Vi sätter alltid den enskilde individen främst, genom att vi är tillgängliga, innovativa, professionella och omtänksamma. Aleris Äldreomsorg kan Erbjuda kunden insatser inom samtliga delar som omfattar begreppet hemvård i Uppsala.

Så här arbetar vi med att nå Äldrenämndens värdegrund

Trygghet är en viktig vägledande princip för Aleris Äldreomsorgs kvalitetssystem. Det innebär att den enskilde får den hjälp de behöver vid rätt tid. Den enskilde ska kunna bestämma och ta ansvar för och ha inflytande över sitt eget liv. Tillgänglighet innebär att Aleris är lätta att nå och bemöta frågor, synpunkter och klagomål med respekt. Den enskilde ska stimuleras att använda sin förmåga att klara sig själv med syfte att stärka självförtroende och oberoende. Aleris Äldreomsorgs medarbetare är besökare i andra människors hem. Vi vill att mötet med den enskilde ska bygga på tillit och förtroende och att den enskilde ska känna att han eller hon blir bemött med förståelse och respekt för sina specifika behov och situation.

Kvalitetsarbete

Aleris är ISO certificerade och uppfyller därmed Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd. Utifrån ISO:s ledningsprinciper säkerställs att vår verksamhet planeras, genomförs, följs upp och förbättras på ett systematiskt sätt, att alla beslut är faktabaserade och att fokus alltid ligger på den enskildes trygghet. Dessutom görs årsvisa interna revisioner samt kund/upp¬drags¬givarundersökningar

Synpunkter och klagomål tas emot av

Alla medarbetare ska kunna ta emot ett klagomål och kunna göra en bedömning om kontakt behövs tas med närmaste chef eller sjuksköterska. Verksamhetschefen (eller ersättare) är alltid tillgänglig vardag som helg vid klagomål som måste hanteras direkt.

Tilläggstjänster

Fönsterputs, kulturella besök, klädvård/garderobsstädning, mangling, matlagning i hemmet av utbildad kock.

Ladda ner som PDF

Redaktör: Helena Thorén-Lindqvist Uppgiftslämnare: Thomaz Ohlsson
Uppdaterad den 12 mars, 2014